Velkommen til Metaverset: En spærreild af overfald, racisme, vittigheder om voldtægt

Foto: Kanal 4
Del denne historie!
Mark Zuckerberg har satset sin formue på den forkerte hest med Meta and the metaverse, og jeg forudser, at hele projektet vil ende i et trist nederlag, hvis ikke en konkurs. Der er intet AI-program i verden, der kan kontrollere syndige menneskers basale holdninger og handlinger, som kan skjule deres identitet og gøre hvad som helst, de vil uden konsekvenser. ⁃ TN-redaktør

Før jeg gik ind i metaverset, læste jeg et par artikler om det, og folk havde ikke de pæneste ting at sige. Men jeg ville se, om det var sandt, eller om folk bare forsøgte at finde negativitet. Jeg er storbruger af sociale medier, så et virtuelt 3D-rum, hvor du kan interagere med andre mennesker – hvor kunstnere laver koncerter og modehuse laver shows? Det er spændende for mig!

Men inden for de første 10 minutter efter jeg tog et VR-headset på og gik ind i et chatrum, så jeg mindreårige børn simulere oralsex på hinanden. Jeg oplevede seksuel chikane, racisme og voldtægtsjokes. På et tidspunkt hørte jeg nogen sige "Jeg kan godt lide små piger fra en alder af ni til 12: det er bare min ting."

Jeg stødte på en bruger, der udslyngede det mest modbydelige sprog, jeg nogensinde har hørt i mit liv, til det punkt, hvor vi ikke engang kunne udsende, hvad han sagde. jeg taler ekstrem racisme – hadefulde ytringer, opremsning af den slags mennesker han hadede, den slags mennesker han ville dræbe. Det var bare så voldsomt. Og det hele skete i et rum, jeg var i stand til at få adgang til på trods af at jeg brugte en profil, som jeg havde angivet som værende 13 år gammel.

Det kom til det punkt, at jeg virkelig begyndte at bekymre mig om, hvor slemt det fik vores dokumentar til at se ud. Jeg var bevidst om, at vi havde brug for balance, så jeg fandt ud af, at jeg desperat prøvede at finde gode ting at holde fast i. Men de dårlige ting blev ved med at komme så tykt og hurtigt. Jeg spurgte ikke enhver af det, eksisterede jeg bare i det rum.

Jeg gik ind i chatrum, og folk skældte mig og skreg faktisk ad mig. På et tidspunkt omringede syv brugere mig og forsøgte at tvinge mig til at fjerne mit sikkerhedsskjold, så de kunne gøre ting ved min krop. Jeg forsøgte at løbe væk, men de bakkede mig op ad en mur, forsøgte at gribe fat i mig og kom med seksuelle kommentarer. Det var den virtuelle ækvivalent til seksuelle overgreb.

Jeg ved godt, at det ikke er ægte, men når du har det headset på, føles det virkelig, som om du er der – du kan høre deres faktiske stemmer, og uanset hvor du bevæger dit hoved, rejser verden med dig. Det narrer din hjerne til at tro, at du virkelig oplever det. Du glemmer, at det ikke er ægte. Det er bare så skræmmende.

Et større problem er, hvor svært det er faktisk at rapportere den slags adfærd. Du skal bruge navne, ID'er, en slags bevis. Men når du er vidne til noget, der forstyrrer dig, er din første tanke ikke nødvendigvis: "Lad mig optage denne samtale, så jeg kan rapportere den, og de kan gribe ind". Den måde, de forventer, at du klager på, giver ingen mening. Jeg fandt bare mig selv i at spørge: føler jeg, at jeg kunne holde mig selv sikker i dette miljø? Kunne den gennemsnitlige bruger? kunne børn? Og i øjeblikket: nej, det tror jeg ikke, de kan.

Mens jeg brugte den profil, jeg havde sat til 13 år gammel, kunne jeg få adgang til alle mulige ting, jeg ikke burde have. Jeg brugte en app, der siger, at den er egnet til børn over syv år, men jeg stødte hele tiden på rum, hvor folk tudede og twerkede og simulerede sex. Brugere, der er 13 år, bør ikke kunne få adgang til dette rum. Folk, der er syv, burde ikke kunne få adgang til det rum. Men som det står, kan de.

Det værste er, hvor følelsesløs du bliver. Den afslappede måde, folk brugte ekstremt voldeligt sprog på, som var homofobisk, racistisk, sexistisk, betød, at efter mit tredje eller fjerde dyk ind i metaversen, blev jeg ufølsom over for det. Du kunne også se det ske med andre mennesker. Der var lokaler, hvor de mest racistiske samtaler foregik, og andre mennesker bare hyggede sig, uden at være opmærksomme. Det er et rum, hvor det er blevet normaliseret.

Læs hele historien her ...

Om redaktøren

Patrick Wood
Patrick Wood er en førende og kritisk ekspert på bæredygtig udvikling, grøn økonomi, Agenda 21, 2030 Agenda og historisk teknokrati. Han er forfatter af Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) og medforfatter til Trilaterals Over Washington, bind I og II (1978-1980) med afdøde Antony C. Sutton.
Tilmeld
Underretning af
gæst

7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest afstemt
Inline feedbacks
Se alle kommentarer

[…] Læs den originale artikel […]

Elle

OMG.

DawnieR

Der er IKKE SÅDAN TING som 'AI'!!!! INTELLIGENS KAN i sagens natur ikke være KUNSTIG! 'Kunstig intelligens' er en OXYMORON! Det er som at sige, at 'TØRVAND' findes.

Brad

Jeg spekulerer på, om disse trolde virkelig virkelig er syndige eller bare ødelægger Metas metavers med vilje ved at kende den sande og meget større syndige natur af Zuckers vision?

Boris

Dette er et propagandastykke for at fremme Online Safety Bill i Storbritannien, som er en alvorlig trussel mod ytringsfrihed og alternative medier.

Cjjs

Ja jeg tænkte det samme. Jeg bemærkede også, at det fremmede brugen af ​​online-id. Det er The Guardian, så det kan forventes. Jeg kan ikke tro, at jeg plejede at være en fast læser og synes, at dette papir var det bedste af flokken i Storbritannien!

Lee Anne

Det er derfor, FORÆLDRE skal være de voksne og IKKE give deres børn uhindret adgang til internettet. Hvis forældre fortsatte og lukkede deres børns konti, ville den store teknologi faktisk tilbyde overvågede områder til børn, mens de lod voksne have ytringsfrihedsområder.