Musk The Technocrat: 'China Is The Future'

Elon MuskYoutube
Del denne historie!
Elon Musk er den fuldendte teknokrat i vores tidsalder, hvis bedstefar ledede hele Technocracy, Inc.-bevægelsen i Canada i 1930'erne og 40'erne. Han slutter sig nu til andre Big Tech-milliardærer for at erklære 'Kina er fremtiden.' ⁃ TN Editor

Teslas administrerende direktør Elon Musk kommenterede, at “Kina er fremtiden” på 2019 verdens kunstige intelligenskonference i Shanghai torsdag.
Tesla med Alibaba Group-grundlægger Jack Ma på 2019 verdens kunstige intelligenskonference i Shanghai denne uge, Tesla CEO og SpaceX-grundlægger Elon Musk diskuterede åbningen af ​​Teslas Shanghai Gigfactory og kaldte fremskridt i landet "mind-blowing."

Musk sagde under konferencen:

Jeg bruger meget af min tid på bæredygtig energi med tesla med dig kender elbiler og sol og batterier og den slags ting, og jeg er virkelig spændt over at være her i Shanghai for Shanghai Gigafactory, som jeg tror, ​​at Tesla Kina-teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde på. Det er virkelig forbløffende, ligesom jeg bare er forbløffet over, hvor godt jobbet er, og hvor meget der er gjort fremskridt, og jeg synes, det er en god historie for verden og for at sige ligesom se, hvor meget fremskridt du kan gøre i Kina.

Dette er ekstremt imponerende, ligesom min hat er slukket, du ved, I fyre, så jeg har aldrig set noget men så hurtigt i mit liv før. For at være helt ærlig har jeg set nogle skøre ting, så du ved, at jeg synes, det er Jeg tror virkelig, at Kina er fremtiden.

Tilmeld
Underretning af
gæst

3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest afstemt
Inline feedbacks
Se alle kommentarer
NNG

Det er hvad Soros sagde! https://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A “Den nye verdensorden”

Charles Ford

Så har vi ingen fremtid, men det er hans egentlige mål alligevel, ikke?

NNG

Vi har en fremtid, og de kan ikke ændre den, og vi har et valg, hvilken vej vi skal gå. Himlen, der er salig eller i helvede vågne helt alene og i evig pine, og det ser ud til, at han har valgt stigen. Johannes 3:16.