Musk The Technocrat: 'China Is The Future'

Elon MuskYoutube
Del denne historie!
image_pdfimage_print
Elon Musk er den fuldendte Technocrat i vores tidsalder, hvis bedstefar ledede hele Technocracy, Inc.-bevægelsen i Canada i løbet af 1930'erne og 40'erne. Han slutter sig nu sammen med andre Big Tech-milliardærer for at erklære, at "Kina er fremtiden." ⁃ TN Editor

Teslas administrerende direktør Elon Musk kommenterede, at “Kina er fremtiden” på 2019 verdens kunstige intelligenskonference i Shanghai torsdag.
Tesla med Alibaba Group-grundlægger Jack Ma på 2019 verdens kunstige intelligenskonference i Shanghai denne uge, Tesla CEO og SpaceX-grundlægger Elon Musk diskuterede åbningen af ​​Teslas Shanghai Gigfactory og kaldte fremskridt i landet "mind-blowing."

Musk sagde under konferencen:

Jeg bruger meget af min tid på bæredygtig energi med tesla med dig kender elbiler og sol og batterier og den slags ting, og jeg er virkelig spændt over at være her i Shanghai for Shanghai Gigafactory, som jeg tror, ​​at Tesla Kina-teamet har gjort et fantastisk stykke arbejde på. Det er virkelig forbløffende, ligesom jeg bare er forbløffet over, hvor godt jobbet er, og hvor meget der er gjort fremskridt, og jeg synes, det er en god historie for verden og for at sige ligesom se, hvor meget fremskridt du kan gøre i Kina.

Dette er ekstremt imponerende, ligesom min hat er slukket, du ved, I fyre, så jeg har aldrig set noget men så hurtigt i mit liv før. For at være helt ærlig har jeg set nogle skøre ting, så du ved, at jeg synes, det er Jeg tror virkelig, at Kina er fremtiden.

Deltag i vores mailingliste!


avatar
2 Kommenter tråde
1 Tråd svar
0 Abonnenter
Mostïve kommentar
Hotteste kommentar tråd
2 Kommentar forfattere
Charles FordNNG Seneste kommentarforfattere
Tilmeld
Nyeste ældste de fleste stemte
Underretning af
NNG
Gæst
NNG

Det var, hvad Soros sagde! https://www.youtube.com/watch?v=TOjckJWqb0A “Den nye verdensorden”

Charles Ford
Gæst
Charles Ford

Så har vi ingen fremtid, men det er hans egentlige mål alligevel, ikke?

NNG
Gæst
NNG

Vi har en fremtid, og de kan ikke ændre den, og vi har et valg, hvilken vej vi skal gå. Himmel, der er lyksalig eller i helvede, vågen helt alene og i evig pine, og det ser ud til, at han har valgt stigen. John 3: 16.