Google er blevet Orwells "Ministry of Truth"

Google
Del denne historie!

Glem 'falske nyheder'. Google ER falske nyheder. Det omskriver historien, nutiden og fremtiden. Det bruger sin enorme kontrol over 'nyhedsfeed' til at kontrollere, hvordan folk tænker, reagerer og handler. Værre, det fungerer ud over deres vildeste fantasi.

Vi kan takke Project Veritas for at have brudt denne historie, og jeg forventer, at der vil være yderligere Google-insidere, der kommer ud som varslere for at afsløre mere uhyggelige detaljer.

Kort sagt våben Google sine AI-programmer for at decimere al konservativ stemme i Amerika og for at sikre, at Donald Trump ikke bliver valgt i 2020.

Senator Ted Cruz (R-TX) havde muligheden for at grille Maggie Stanphill, direktør for Google User Experience, på den undercover-video af en anden Google-direktør og lækkede interne dokumenter. Her er en delvis transkription:

CRUZ: Er du fortrolig med rapporten, der blev frigivet i går fra Veritas, der inkluderede en varsling indefra fra Google, der inkluderede videoer fra en seniorchef hos Google, og den indeholdt dokumenter, der angiveligt er interne powerpoint-dokumenter fra google.

GOOGLE: Ja, jeg har hørt om denne rapport i nyheder.

CRUZ: Har du set rapporten?

GOOGLE: Nej det gjorde jeg ikke.

CRUZ: Så du har ikke gennemgået rapporten for at forberede dette møde?

GOOGLE: Det har været en travl dag, og jeg har et dagjob, der er Digital trivsel hos Google, så jeg prøver at sikre mig…

CRUZ: Nå, jeg er ked af, at dette møde påvirker dit dagjob.

GOOGLE: Det er en fantastisk mulighed tak.

CRUZ: En af tingene i denne rapport, og jeg vil anbefale folk, der er interesseret i politisk partiskhed på Google, at se hele rapporten og dømme for sig selv, der er en video fra en kvinde Jen Gennai, det er en hemmelig video, der blev optaget, Jen Gennai som jeg forstå er lederen af ​​ansvarlig innovation for google. Kender du frøken Gennai?

GOOGLE: Jeg arbejder i brugeroplevelse, og jeg tror, ​​at AI-gruppen er nogen, der er nogen, der arbejder efter AI-principper. Men det er et stort firma, og jeg arbejder ikke direkte med Jen.

CRUZ: Kender du hende eller ingen?

GOOGLE: Jeg kender ikke Jen.

CRUZ: Som jeg forstår, at hun bliver vist i videoen og siger, og dette er et citat, “Elizabeth Warren siger, at vi skal bryde google op. Og ligesom jeg elsker hende, men hun er meget vildledt. Sådan vil det ikke gøre det bedre. Det vil gøre det værre. Fordi alle disse mindre virksomheder, der ikke har de samme ressourcer, som vi har, vil blive opkrævet for at forhindre den næste trumf situation. Det er som om et lille firma ikke kan gøre det. ” Tror du, at det er Googles opgave at citere "forhindre den næste trumf-situation?"

GOOGLE: Tak senator. Jeg er ikke enig med det. Nej Herre.

CRUZ: Så en anden person, en varsling identificeret simpelthen som en insider hos Google med kendskab til algoritmen, blev citeret i den samme rapport som at sige, google er citat "bøjet med aldrig at lade en som Donald Trump komme til magten igen." Du tænk dets google's job for at sikre, at citat "nogen som Donald Trump aldrig kommer til magten igen?"

GOOGLE: Nej sir, jeg tror ikke, det er Googles job, og vi bygger for alle inklusive enhver enkelt religiøs tro, hver eneste demografiske, hver eneste region og visse hver eneste politiske tilknytning.

CRUZ: Jeg må sige, at det bestemt ikke ser ud til at være tilfældet. Kender du en af ​​de ledende medarbejdere hos Google, der stemte på Donald Trump?

GOOGLE: Tak senator. Jeg er instruktør for brugeroplevelse og arbejder med google digital velvære, jeg kan fortælle dig, at vi har forskelligartet brug ...

CRUZ: Vidste du om nogen, der stemte for Trump.

GOOGLE: Jeg kender bestemt mennesker, der stemte for Trump.

CRUZ: Af de øverste ledere på Google.

GOOGLE: Jeg taler ikke politik med mine arbejdskammerater.

CRUZ: Er det et nej?

GOOGLE: Beklager, er det et nej til hvad?

CRUZ: Kender du nogle ledende medarbejdere, endda en enkelt seniorchef i det firma, der stemte for Donald Trump?

GOOGLE: som den digitale velværeekspert tror jeg ikke, at dette er i min opgave at kommentere… Jeg ved bestemt ikke ...

CRUZ: Lad os tale om et af de PowerPoints, der blev lækket. Veritas-rapporten har Google internt sagt "Jeg foreslår, at vi gør maskinlæring med vilje menneskelig centreret og griber ind for retfærdighed." Er dette dokument nøjagtigt?

GOOGLE: Tak sir, jeg ved ikke om dette dokument, så jeg ved det ikke.

CRUZ: Okay, jeg vil bede dig om at svare udvalget skriftligt bagefter om, hvorvidt dette PowerPoint og de andre dokumenter er inkluderet i veritas-rapporten, om de er korrekte. Og jeg erkender, at dine advokater måske vil skrive en forklaring, du er velkommen til at skrive al den forklaring, du ønsker, men jeg vil også have et simpelt klart svar, dette er et nøjagtigt dokument, der blev genereret af google. Er du enig i den stemning, der er udtrykt i dette dokument?

GOOGLE: Nej, det gør jeg ikke.

CRUZ: Når vi læser en anden, også i denne rapport, indikerer det, at Google ifølge denne varsling bevidst fremsætter henstillinger, hvis nogen søger efter konservative kommentatorer, bevidst forskyder henstillingerne, så i stedet for at anbefale andre konservative kommentatorer anbefaler de organisationer som CNN eller MSNBC eller venstre skæve politiske forretninger. Forekommer det?

GOOGLE: Tak, sir, jeg kan ikke kommentere, jeg kan ikke kommentere søgealgoritmer eller henstillinger, der har fået min opfattelse som Digital Well-being lead. Jeg kan dog tage det tilbage til mit team.

CRUZ: Så er det en del af Digital well-being for søgeanbefalinger, der afspejler, hvor brugeren vil hen, end bevidst skifter, hvor de vil hen?

GOOGLE: Som professionel brugeroplevelse fokuserer vi på at levere brugermål. Så vi prøver at komme ud af vejen og på den aktuelle opgave.

CRUZ: Så et sidste spørgsmål, et af disse dokumenter, der blev lækket, forklarer, hvad Google laver, og det har en række frimærker, træningsdata, indsamlet og klassificeret, algoritmer er programmeret, medier filtreres rangordnet og samlet, og det ender med, mennesker, parenteser, som os, er programmeret. Ser Google sit job som programmering af mennesker med søgeresultater?

GOOGLE: Tak senator. Jeg kan ikke tale for hele virksomheden, men jeg kan fortælle dig, at vi sørger for, at vi sætter vores brugere først i design.

CRUZ: Jeg tror, ​​at disse spørgsmål rejser meget alvorlige spørgsmål om politisk partiskhed.

Når Google krypterer for at udføre skadekontrol, kan du forvente, at det udsender uendelige, vanvittige offentlige udsagn, der modsiger det klare bevis før verden. Sådan gøres tingene i ”Sandhedens ministerium”.

Technocrat-kuppet er i fuld gang nu, og vi skal ikke have nogen illusioner om, at der er “gode mennesker” et eller andet sted midt i dette. Kamplinjerne er trukket, men krigen er næsten ikke begyndt.

Hvis du er varm til at erobre censur, skal du straks gå til Borgere til fri tale (CFFS) og deltag i kampen. CFFS forsvarer og fremmer det første ændringsforslag, der giver os ret til at tale op. Hvis vi mister denne ret, er det "game over".

Om redaktøren

Patrick Wood
Patrick Wood er en førende og kritisk ekspert på bæredygtig udvikling, grøn økonomi, Agenda 21, 2030 Agenda og historisk teknokrati. Han er forfatter af Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation (2015) og medforfatter til Trilaterals Over Washington, bind I og II (1978-1980) med afdøde Antony C. Sutton.
Tilmeld
Underretning af
gæst

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest afstemt
Inline feedbacks
Se alle kommentarer
D3F1ANT

Så slemt er FBI… Kærlighedsministeriet.

JaneBlacksmith

Google omskriver med sine algoritmer også effektiv historie til et How How Zinn. DETTE er enormt foruroligende.